Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Nikos Berths Mix(2008 New Version)


Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!! Πως σας βρίσκω ?Ελπίζω όλοι να είσαστε καλά και ψυχικά και σωματικά.. Οι πιο πολύ από σας ίσως να βρίσκεστε στις διακοπές σας σε κάποιο νησί της Ελλάδος και να απολαμβάνετε τις όμορφες παραλίες τις χώρας μας ,κάποιοι άλλοι ίσως είσαστε στις δουλειές σας και ανυπομονεί τε να φτάσει η ώρα που θα σχολάσετε για την εξόρμηση σας σε κάποια από τις κοντινές παραλίες .Δε λέω και αυτό καλό είναι αν και πιστεύω γενικά όπου και αν είστε σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε φτάνει να είστε πάντα με καλή παρέα και φίλους , έτσι μόνο θα περνάτε καλά . Πέρα λοιπόν από τα γνωμικά και τις απόψεις και τη παρέα σαφώς τι άλλο χρειάζεται κανείς για να διασκεδάσει για να περνάει καλά ??Εδώ σας θέλω ..καλά το μαντέψατε .Και βέβαια «καλή μουσική», είτε αυτή είναι ξένη ,είτε είναι ελληνική και ανάλογα τα προσωπικά ακούσματα του καθενός μας βέβαια .Αυτός είναι και πάλι ο λόγος από ότι καταλάβατε και της αποψινής ανάρτησης μου.
Έτσι λοιπόν και σήμερα θα γυρίσω λίγο το χρόνο πίσω και θα ανατρέξω στης 21 Αυγούστου του 1976 όπου στην Χόρινχεμ, της Ολλανδίας γεννήθηκε το Νικολάκη και δε λέω για μένα αλλά για το άλλο Νικολάκη το Βέρτη .Ναι ναι ναι καλά διαβάσατε το Νίκο Βέρτη . Ο Νίκος Βέρτης λοιπόν στα 6 του ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη όπου εκεί είχε και τη πρώτη του επαφή με τη μουσική.. και που να ήξερε !! :) στα 16 του γύρισε και πάλι στην Ολλανδία όπου σπούδασε 2 χρόνια σε Τεχνικό Λύκειο. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και γνώρισε τον Δημήτρη Δέκο ο οποίος εργαζόταν σε κέντρο της επαρχίας και του πρότεινε να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Άρχισε λοιπόν να τραγουδάει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα, ώσπου τελικά υπέγραψε ένα συμβόλαιο με μεγάλη και διεθνή δισκογραφική εταιρία Universal. Έτσι τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στην δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση. Από κει και πέρα λίγο πολύ τα ξέρετε «Είμαστε χώρια» ,«Χανόμαστε» , Βραβείο Καλύτερου Πρώτο εμφανιζόμενου καλλιτέχνη για το 2003, «Πάμε ψυχή μου», «Πως τολμάς», «Θυμάμαι», «Σε μένα», μετά στο ναό το POSIDONIO και «Πες το μου ξανά » «Ποια εσύ», «Πώς να το εξηγήσω», «Δε σε νοιάζει», «Κάποτε θα δεις », Ρεκόρ με δέκα μήνες σαιζόν στο POSIDONIO με τρομερή επιτυχία! «Μόνο για σένα » και «Μάτια μου γλυκά» για να φτάσουμε μέχρι σήμερα στο «Όνειρο Αληθινό» και την απόλυτη επιτυχία κατ εμέ και με απολογισμό 6 Cds ,2 από αυτά σε Special Edition , 1 Cd Single και με 3 από αυτά να γίνονται πλατινένια . Νομίζω λοιπόν πως δεν υπάρχουν περαιτέρω συστάσεις για όλα τα παραπάνω .
Για αυτούς που δε με ξέρουν ίσως να νομίζεται πως είμαι υπερβολικός με το θέμα του Βέρτη αλλά πιστεύω όλοι λίγο πολύ ,να τραγουδήσατε η να αγαπήσατε να χαρήκατε να διασκεδάσατε ακόμη και να κλάψατε με στοίχους τραγουδιών που σας έχουν φέρει η σας φέρνουν στο μυαλό διάφορα γεγονότα και καταστάσεις που ίσως να τα έχετε ζήσει άλλες φορές η θα θέλατε τουλάχιστον να έχετε ζήσει με έναν άνθρωπο που έχετε αγαπήσει. Το ίδιο ισχύει και για μένα και τα τραγούδια που συνέλεξα για να ξανά φτιάξω το mixaki που ακολουθεί στη συνέχεια του Post. Έτσι λοιπόν ξανά έφτιαξα ένα mixaki με διάφορες επιτυχίες τραγουδιών του Νίκου Βερτη και λέω ξανά γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο mix αποτελεί τη συνένωση ενός παλιού mix που είχα κάνει πριν ενάμιση χρόνο περίπου πριν και αποτελούσε το πρώτο εγχείρημα μου να mixάρω καθώς και τη εμπλουτίσει του με νέα τραγούδια από το τελευταίο του δίσκο και άλλα παλιότερα τραγούδια που δεν είχα συμπεριλάβει τότε .
Για σας λοιπόν που έχετε το
παλιό mix και σας άρεσε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τη νέα αυτή έκδοση του ,ενώ εσείς πάλι που δεν είχατε ακούσει το παλιό mix δεν έχετε παρά να του ρίξετε μια ματιά κατεβάζοντας το .Το mix με την ονομασία «Nikos Berths Mix(2008 New Version)» αποτελεί μίξη 28 τραγουδιών σε 1 με αλλαγές κάπως απότομες στην αρχή :) ,διάρκειας 25’10’’ και συμπεριλαμβανομένου και Covers , στο συμπιεσμένο φάκελο τον οποίο θα κατεβάσετε από το link που ακολουθεί . Ελπίζω να σας αρέσει!! Καλή ακρόαση και διασκέδαση. Περιμένω τα σχόλια σας. Καλό Download.και μη ξεχνάτε V 4 Verths .


Direct Link:
http://rapidshare.com/files/134552863/Nikos_Berths_Mix_2008_New_Version___RivE__Prod.rar



Official Website:
http://www.nikosvertis.com/



Official Fan Club:
http://www.nikosverths.tk/





Με εκτιμηση
“$RivE$” q.p

2 σχόλια:

Triantafyllos Psaras είπε...

All of your mixes have been great ! Keep up the good work! xx

Nikolaos Tsagkarhs είπε...

thnx bro!!I'll do my best!:P