Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2008

GooD MusiK & WonderfuL DrinkS


Γειά χαρά και πάλι και από εδώ σε όλους τους φίλους που κατά καιρούς ρίχνουν μια ματιά σε αυτό εδώ το Blog . Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά από τις διακοπές σας.

Καινούργιος μήνας λοιπόν ξεκινά (ήδη 5 του μηνός ) και καινούργια εποχή. Όπως είναι φυσικό κάθε χρόνο τέτοιο καιρό σε όποιο social network και αν κοιτάξει κανίς σε όποιο Βlog και να δει θα παρατήρηση λίγο πολύ πως όλοι μας είμαστε λίγο “down” ψυχολογικά και νιώθουμε κάπως περίεργα που το καλοκαίρι και οι διακοπές τελείωσαν και παράλληλα ξεκινάνε πάλι τα βάσανα του καθενός μας .Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είμαι της γνώμης να μη μας παίρνει από κάτω και κάθε χρόνο να βάζουμε όλο και ψηλότερους στόχους όλοι μας ώστε να προσπαθούμε και αν είναι εφικτό να τους βγάζουμε εις πέρας .

Ας πάμε λίγο τώρα στα δικά μας ξανά ,αυτή τη φορά όμως λίγο διαφορετικά .Τι εννοώ ?Οποίος ακολουθεί αυτό εδώ το Βlog έχει παρατηρήσει πως ο απώτερος μου σκοπός ,είναι να ρίχνει μια ματιά ο κάθε ένας αναγνώστης, εφόσον του αρέσει φυσικά και να σχολιάζει δουλειές που κάνω κατά καιρούς , που ανεβάζω και μοιράζομαι μαζί σας .

Σκέφτηκα λοιπόν πως μια καλή μουσική πάντα συνοδεύεται και με το κατάλληλο ποτό. Είτε αυτό είναι cocktail ( κοκτέιλ )είτε shooter(σφινάκι) είτε απλό ποτό.Και έρχεται εσείς τώρα και με ρωτάτε : καλά τα λες Νίκο αλλά τι σκέφτεσαι να κανείς πάλι. ?Είναι πολύ απλό και παράλληλα ευχάριστο και ενημερωτικό για σας ,είπα λοιπόν να δημιουργώ κάθε φορά ένα post ξέχωρα της μουσικής με συνταγες από διάφορα ποτά κοκτέιλς , σφινάκια και σεικερς και αυτό βέβαια θα γίνει με βάση της μικρής μου πείρας στο όλο θέμα , με τη βοήθεια της μεγάλης μου συλλογής από συνταγές με ποτά που έχω μαζέψει και βέβαια με τη βοήθεια ποιου άλλου ??Του internet σαφώς.

Θεώρησα λοιπόν σωστό να μοιράσω τα post σε διάφορες κατηγορίες και να τα αναρτώ αν τρεις συνταγές κατά καιρούς. Έτσι θα έχετε χρόνο να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε μόνοι σας τα ποτά σας να τα δοκιμάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας και τα σχόλια σας .

Οφείλω όμως να προσθέσω κάτι ακόμα και να σας ενημερώσω, ότι σαφώς ναι μεν συνταγές είναι ίδιες παντού σε όλο τον κόσμο, δηλαδή ακολουθούν ένα βασικό κορμό αλλά από μέρος σε μέρος ,από Βαrman σε Βαrman και από μαγαζί σε μαγαζί οι συνταγές παραποιούνται .Άρα δε σημαίνει ότι αυτό που λέω εγώ η αυτό που έχω στα χεριά μου και σας παρουσιάζω είναι το σωστό και ότι θα σας αρέσει. άρα σας συνιστώ να πειραματιστείτε έτσι θα ναι καλύτερα!!

Η κάθε συνταγή θα αποτελείτε από οδηγίες εκτέλεσης , από τα συστατικά , από εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα τη συνταγή και όσο γίνεται με την συνοδεία κάποιας αντίστοιχης εικόνας . Ελπίζω να σας αρέσει καλή αρχή λοιπόν!!


Με εκτίμηση

“$RivE$” q.p

Δεν υπάρχουν σχόλια: