Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

«Hridanos Voloume 1 Non Stop“$RIVE$” Mix»



Καλημέρα σας και πάλι και καλό μήνα σε όλους ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Λόγω του ότι ο Αύγουστος για τους περισσότερους από μας αποτελεί μήνα διακοπών σας εύχομαι όπου και να πάτε να περάσετε υπέροχα .
Στα δικά μας τώρα ,πριν δυο μέρες ακριβώς ανέβασα ένα post σχετικά με ένα νέο mix που είχα κάνει τις προ άλλες με διάφορα dance κομμάτια .(Για όποιον ασχολήθηκε με αυτό το postaki περιμένω σχόλια!!! = + ) LOL!!)
Σχεδόν επτά μήνες πριν ένας πολύ καλός φίλος ο Fon.Sempros το καλλιτεχνικό έκανε το όνειρο του πραγματικότητα απέκτησε το δικό του μαγαζί – καφετερία – Βαr λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη της Καρδίτσας .Ένα πραγματικά πολύ όμορφο μαγαζί ,με θαυμάσια θέα και ατμόσφαιρα και καταπληκτικό καφέ και κοκτέιλ που ήρθε για να αλλάξει τα καθιερωμένα της καθημερινής και όχι μόνο διασκέδασης της γύρω περιοχής. Πραγματικά το μαγαζί έγινε αμέσως γνωστό και η προσέλευση του κόσμου ήταν αναμενόμενη .
Σχετικά λοιπόν με αυτό το γεγονός σας παρουσιάζω σήμερα μια σειρά από mix του μαγαζιού που πραγματοποιήθηκε και θα πραγματοποιείται κατά καιρούς με σκοπό να πλαισιώσουν τη μουσική του μαγαζιού. Μιλάω σαφώς για το «Hridanos Voloume 1 Non Stop“$RIVE$” Mix» .Η συγκεκριμένη συλλογή έχει σαν τίτλο το όνομα του μαγαζιού και πλαισιώνεται κυρίως με κομμάτια γνωστά σε όλους μας κατά περιόδους κυρίως ραδιοφωνικά γνωστά στο άκουσμα κάθε θαμώνα που επισκέπτεται το μαγαζί.
Παρακάτω ακολουθεί σχετικό link όπου θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το download της συγκεκριμένης συλλογής .Tο vol .1 της συλλογής αποτελείται από δυο διαφορετικά Cds ενός mix το καθένα Covers και Τracklists.
Ελπίζω να σας αρέσει καλό download και μη ξεχνάτε σχόλια .


Direct Link:
http://rapidshare.com/files/128436430/Hridanos_Voloume_1_Non_Stop__RIVE___Mix_cd.1.rar



Direct Link:
http://rapidshare.com/files/133832646/Hridanos_Voloume_1_Non_Stop__RIVE___Mix_cd.2.rar

Με εκτιμηση
“$RivE$” q.p

Δεν υπάρχουν σχόλια: