Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

WonderfuL DrinkS

Heart Of Glass


Γεια χαρά και πάλι από δω, ελπίζω να σας βρίσκω όλους σας καλά .Η σημερινή ανάρτηση σχετίζεται κατάβαση με τη σειρά αναρτήσεων με τίτλο «WonderfuL DrinkS».

O.k. καλές όλες οι συνταγές για κοκτέιλ αλλά για τη τελειοποίηση μιας σωστής συνταγής χρειαζόμαστε και τη σωστή επιλογή τύπου ποτηριού .Πάμε λοιπόν να δούμε μερικούς τύπους ποτηριών .


Old Fashioned :Αντικατέστησε το μικρότερο «κλεφτή» των 80s στα χέρια των ουισκοπατέρων του Rock N Roll της Vengera και του Bar Guru Bar.Πλέον το βαρεθήκαμε ,αλλά και που θα πίνουμε τις ουισκάρες μας ;


Collins: Παρότι έχει καθιερωθεί στα καφέ της χώρας μας ως σύμβολο της Φραπεδοκρατίας , λόγω αντοχής και χωρητικότητας μικρού κουβά ,πρόκειται για κλασικό κομμάτι των bar ,ειδικά για τα ομώνυμα κοκτέιλ.


Highball : Το ποτήρι –πασπαρτού σε όλα τα κέτερινγκ το πιο αναλώσιμο όλων στα Bar Όλα τα long Drink μπαίνουν εδώ ,αλλά και τα ουίσκια των ιδιότροπων.


Hurricane Glass: Το ποτήρι των περισσοτέρων Frozen κοκτέιλ του Barman .Γνωστό και ως Specialty Glass ,το πρωτοείδαμε στα ξενοδοχεία και στα παραλιακά Club να σερβίρει Pina Colada και να διακοσμείται χαζοχαρούμενα.


Champagne Glass: Κοσμούν τα σκρίνια των μανάδων μας και των σπιτιών μας. Τα χρησιμοποιούμε την ημέρα της πρωτοχρονιάς και στις ιδιαιτέρες στιγμές μας να συνοδεύουν αφρώδη Οίνο και συγκεκριμένα την αγαπημένη Dom Pérignon Rose Vintage.




1 Champagne Glass ,2 Highball, 3 Collins,4 Old Fashioned ,5 Hurricane Glass



Με εκτίμηση
“$RivE$” q.p


Δεν υπάρχουν σχόλια: